Skoda O1 99r AHF TDi Problem z elektryką..... POMOCY

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pablook
    Classic
    • 2007
    • 1

deespe, to żeby Ci tej radości nie odbierać to nie powiem kiedy ja założyłem zimówki albo kiedy ryhO nie ściągnął zimówek :diabelski_usmiech
  • uksz
    Classic
    • 2006
    • 1

Witam jestem szczesliwym posiadaczem juz od jakiegos czasu O1 .
    Nie stety ostatnio przestał mi działać prawy halogen, bezpiecznik jest dobry,prąd na kostce do lampy jest ,a jednak nie świeci(zarówka tez sprawdzona :P)

Mam tez problem z podswietleniem nawiemu raz działa raz nie działa nie wiem od czego to zalezy,bezpiecznik i zarowki sa dobre.

Kolejny problem to brak pradu w zapalniczce (narazie zamieniłem kabelki + z podświetelniem wiec jak mam właczone swiatła to zapalniczka działa :P) moze wiecie jak biegnie przewód w instalaci?

Szwankuje tez cos chyba w imo bo kontorlka miga czasami i musze kilka razy przekrecic kluczyk...

Bede wdzieczny za jaka kolwiek pomoc.
    Pozdrawiam.

Komentarz

• Rapist
      Drive
      S_OCP Member
      • 2007
      • 99

co do prądu w zapalniczce - jeśli masz moduł komfortu (tak chyba to się nazywa), to wyciśnij przycisk blokady opuszczania szyb, który jest w drzwiach obok przycisków opuszczania szyb, włącz stacyjkę i wtedy sprawdź.

co do podświetlania pokręteł nawiewu, to może żarówka słabo siedzi? Można spróbować odgiąć jej blaszki...
      Była:
      ASV + chip
      HP: coś z <124.6, 138.6> [KM] - zależnie od hamowni
      Teraz: S2C fiolet amethyst

Komentarz

• RT
        Drive
        • 2007
        • 80

Zeby Cie nie straszyc ...spiecie w komputerze. Sprawdz czy po podszybiu nie leje Ci sie woda. Ja tak mialem ...ciagle palilo bezpiecznik, po wysuszeniu / poruszaniu kabelkami sie poprawilo. Teraz natomiast nie mam prawego pozycyjnego przedniego... i tez za bardzo nie wiem co z tym fantem zrobic
        Tylnie pozycyjne jest, wiec sie nie martwie zbytnio, ale trzeba by ten problem kiedys rozwiazac

Komentarz

Pracuję...